Με Χασάν και... ακύρωση πέναλτι που προκαλεί αντιδράσεις

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ (2-0) και να πιάσει στην κορυφή τον Άρη.

Από την άλλη, οι Κρητικοί έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη, γεγονός που τους φέρνει στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για τη φάση του 28ου λεπτού, όπου κέρδισαν πέναλτι με τον Γιάννου, όμως ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του μετά από έξι λεπτά διότι το VAR έδειξε ότι προηγήθηκε οφσάιντ.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μετά από λάθος του Ουές, οι παίκτες του Ολυμπιακού αναπτύχθηκαν γρήγορα και ο Χασάν έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς στο 12΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Κρητικοί έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Γιάννου πήγε να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ, όμως το τακουνάκι του σταμάτησε στο δοκάρι του Σα.

Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννου ανετράπη από τον Χολέμπας, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος πήρε πίσω την απόφασή του, διότι μέσω VAR έγινε σαφές πως προηγήθηκε οφσάιντ στη σέντρα του Κοροβέση.

Οι Πειραιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπρούμα έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Σισέ τραυματίστηκε και ο γιατρός του Ολυμπιακού ζήτησε εσπευσμένα να γίνει αλλαγή, όμως ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» αρνήθηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Καμαρά, ο Χασάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μασούρας στο 80΄.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.