Με «χαμηλά την μπάλα» η Λέφκσι : «Ξέρουμε τι θα πει Τούμπα»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2022


Μπορεί η Λέφσκι να απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ο τίτλος του φαβορί καταρρίπτεται εύκολα στο ποδόσφαιρο και να πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ , ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της δηλώνουν «προσγειωμένοι» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.


Σε επίπεδο δηλώσεων ,δηλαδή, φαίνεται πως παίζουν «με χαμηλά την μπάλα», με τον Γκεόργκι Μιλάνοφ να σημειώνει πως: 

«Δείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις δυνατές ομάδες. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, τακτικά άψογο.

Προσωπικά παίζω σε πολλές θέσεις, με τραβάει η επίθεση. Ήταν ένας καλός συνδυασμός το δεύτερο γκολ. Έχω συνηθίσει να δίνω τέτοιες ασίστ, ελπίζω να δώσω ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί μας στη Θεσσαλονίκη αλλάζει πολύ την κατάσταση. Όπως ένιωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Σόφια, θα είναι και για εμάς στην Τούμπα. Έχουμε πολλούς τραυματίες αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το ματς εκεί θα είναι πολύ δύσκολο. Για μένα δεν έχει κριθεί τίποτα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Το προβάδισμα των δύο τερμάτων μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχω παίξει στην Τούμπα και ξέρω περί τίνος πρόκειται...».

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, χαρακτήρισε αυτήν την νίκη «γλυκιά», δηλώνοντας  χαρακτηριστικά: 

«Ειλικρινά ελπίζω και προσεύχομαι κάθε μέρα για ένα νέο... μπλε παραμύθι». Αναφορικά με το παιχνίδι στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», τόνισε πως: «Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Εκεί θα είναι δύο φορές πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Λέφσκι είναι φαβορί. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο δεύτερο παιχνίδι θα κοιτάξουμε να πετύχουμε γκολ...».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.