Με αυτούς θα παίξει ο ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα στη Γρανάδα

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Αποστολή στη Γρανάδα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Στη σκιά της έντονης πια φημολογίας αποχώρησης του Αμπέλ Φερέιρα μετά το αποψινό παιχνίδι για τη Βραζιλία και την Παλμέιρας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 22:00 (Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Cosmote TV) την πολύ φορμαρισμένη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο Εstadio Nuevo Los Carmens.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την ισπανική πόλη, ειδικά μετά την «γκέλα» της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια στην Τούμπα. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει διαθέσιμο τον Ομάρ Ελ Καντουρί που ξεπέρασε τον τραυματισμό του όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Πιο αναλυτικά σε σχέση με το αρχικό σχήμα...

Με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους τρεις... σωματοφύλακες στην 3άδα των στόπερ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Μιχαηλίδης στο αριστερό άκρο, ο Βαρέλα στο κέντρο και ο Ινγκασον στο δεξί. Ο Γιαννούλης θα καλύψει την αριστερή πλευρά και ο Σοάρες τη δεξιά στην μετά... Μάτος εποχή. Στα χαφ σίγουρος φαντάζει ο Σβαμπ. Προβάδισμα να αγωνιστεί δίπλα του έχει ο Εσίτι αφενός διότι ο Ελ Καντουρί έχει μόλις δυο προπονήσεις στα πόδια του λόγω θλάσης ενώ ο Αουγκούστο ναι μεν επέστρεψε στο ματς με την Ομόνοια αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αλλωστε σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ θέλει να καταστρέψει κυρίως το παιχνίδι του αντιπάλου και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Με τον Σφιντέρσκι να έχει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Τσόλακ έχει το προβάδισμα για την κορυφή με τους Μουργκ και Ζίβκοβιτς στα άκρα.

Η Γραναδα με σχηματισμό 4-2-3-1, αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρουί Σίλβα, Πέπε, Βαγιέχο, Χερμάν, Νέβα, Μίγια, Ερένα, Μοντόρο, Πουέρτας, Μάτσις και Μολίνα.

Η ισπανική ομάδα δεν έχει προϊστορία με ελληνικούς συλλόγους ενώ για πρώτη φορά προκρίθηκε στην φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ έχει προϊστορία με ισπανικές ομάδες όπου σε 10 συνολικα αναμετρήσεις έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες καί 4 ήττες. Τα τέρματα στα 10 αυτά παιχνίδια ήταν 11-20.
Το παιχνίδι θα διατητεύσει ο Πορτογάλος διαιτητής Τιάγκο Μαρτίνς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.