Με ανατροπή, ΠΑΣ-ΑΕΛ 1-2!

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΛ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με πρωταγωνιστή και σκόρερ στην ανατροπή της τον Δημήτρη Πινακά που σημείωσε τα δύο γκολ των «βυσσινί» και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Μπορεί η αναμέτρηση να ολοκληρώθηκε στο πρώτο της μέρος χωρίς τέρματα, όμως στο δεύτερο και παρ’ ότι ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λώλη στο 55’ με δεύτερη κίτρινη, οι γηπεδούχοι με αριθμητικό μειονέκτημα προηγήθηκαν 1-0 με τον Λέο στο 61’. Η ΑΕΛ ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πινακά ισοφάρισε αρχικά στο 66’ και πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή στο 85ο λεπτό αλλά και βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια.

Κόκκινη: 55’ Λώλης

Σκόρερς: 61′ Λέο/, 66′, 85′ Πινακάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας (86′ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ (74′ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46′ Σιόντης), Παμλίδης (62′ Καρτάλης), Λέο (74′ Κριζμάν).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (68′ Γρηγορόπουλος), Φιλίπ, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μιχαήλ (63′ Ντουρμισάι), Σπαρβ (78′ Κώστη), Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (79′ Γιουνές), Πινακάς, Νικολιάς (68′ Τόρζε).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.