Κυλώνης: Με άμυνα ανάγκης η Μαρσέιγ

Θανάσης Κυλώνης17 Απριλίου 2021

Αφού μάθαμε τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ (Ρεάλ-Τσέλσι, Παρί-Σίτι) και το Γιουρόπα Λιγκ (Γιουνάιτεντ-Ρόμα, Αρσεναλ-Βιγιαρεάλ), με τα οποία θα ασχοληθούμε και πάλι στα τέλη του μήνα, η προσοχή μας πλέον στρέφεται εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις, που έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Στη Γαλλία, καλοπληρωμένο over άνω του 2.00 έχουμε στο αποψινό Μαρσέιγ-Λοριάν. Το προτιμώ από τον ελκυστικό άσο του 2.00+, καθώς η ομάδα του Σαμπαόλι, που μετρά 3/3 εντός έδρας νίκες από τη μέρα που πήγε στη Μασσαλία, θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης σήμερα και η Λοριάν σκοράρει εύκολα για ομάδα ουράς. 

Στη Ligue 2, προσοχή στην Τουλούζ που θα έχει πολλές απουσίες λόγω covid-19, καλοπληρωμένο το over στο Οσέρ-Νανσί. Η Οσέρ επέστρεψε με τεσσάρα στις νίκες κυνηγώντας τα μπαράζ ανόδου, η Νανσί δεν έχει κανένα βαθμολογικό άγχος πλέον, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη, φέρνοντας πολύ μεγάλα σκορ εκτός έδρας.

Στη National, λάθος αποδόσεις έχουμε στο Ρεντ Σταρ-Σολέ. Ισόβαθμες ομάδες, με κοινό στόχο την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, η Ρεντ παίζει ασταμάτητα τις τελευταίες εβδομάδες κύπελλο-πρωτάθλημα, έπαιξε και την Τετάρτη εξ αναβολής φτάνοντας αισίως τα 8 ματς χωρίς νίκη, κι όμως ο άσος πληρώνει 1.80 και το διπλό κοντά στο 5.00. 

Υπάρχει αξία στην κόντρα του φαβορί. Στην Αγγλία, έχουμε μέσα στο Σ/Κ τους ημιτελικούς του κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ. Αξιόλογο το 1.90 στο g/g του σημερινού Τσέλσι-Σίτι, ένα ζευγάρι που έχει συναντηθεί πολλές φορές στο κύπελλο, αλλά ποτέ δεν έληξε ισόπαλο!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ Over

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G

ΟΣΕΡ – ΝΑΝΣΙ Over

ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ – ΣΟΛΕ X2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.