Με άλλον αέρα πηγαίνει στον Πειραιά ο ΠΑΟΚ, γεμάτος αυτοπεποίθηση

Δημήτρης Κανελλάκης23 Οκτωβρίου 2021

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ αυτή την δύσκολη και πολύ απαιτητική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, που είχε σημείο εκκίνησης την Δανία και τον αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Οταν κερδίζεις τον βασικότερο αντίπαλό σου στο Conference League στην έδρα του και μάλιστα με ευκολία -ασχέτως που στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος του ματς ο ΠΑΟΚ εμφάνισε πάλι μια αστάθεια που δεν ήθελε πολύ να τον βάλει σε κινδύνους, είναι ένα αποτέλεσμα που και στο κομμάτι της ουσίας και στο κομμάτι της ψυχολογίας σού δίνει αυτό που χρειάζεσαι.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει τώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπό πολύ καλύτερες συνθήκες από αυτές που θα υπήρχαν αν είχε χάσει στη Δανία ή αν είχε φέρει ισοπαλία.

Με άλλον αέρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Βέβαια, κανείς δεν θα πρέπει να νομίζει ότι επειδή ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κοπεγχάγη στη Δανία και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Conference League ότι έλυσε όλα τα προβλήματά του, ότι δεν έχει αδυναμίες και κενά.

Αυτά υπήρχαν και πριν από το ματς με την Κοπεγχάγη, θα υπάρχουν και μετά. Αυτά δεν εξαφανίζονται επειδή ήρθε η νίκη προχθές, ή επειδή μπορεί να έρθει και αύριο.

Ο ΠΑΟΚ ζει με αυτά και προσπαθεί να τα διαχειριστεί. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο χωρίς να έχει απώλειες, ώστε τον Ιανουάριο να καλύψει κάποια από αυτά τα κενά.

Πάντως, επειδή η αστάθεια και οι μεταπτώσεις στην απόδοση δεν είναι γνώρισμα μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού και όλων των ομάδων κορυφής στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κι αυτοί αδυναμίες και σημεία στα οποία μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να τους «χτυπήσει» και να τους επιφέρει πλήγματα.

Είναι ματς με τεράστιο ενδιαφέρον το αυριανό στον Πειραιά. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να τεστάρεται σε τέτοιου επιπέδου ματς, αλλά τεστάρονται κι οι αντίπαλοί του. Εν προκειμένω ο Ολυμπιακός.

Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση ποιος μπορεί ευκολότερα και καλύτερα να προσαρμοστεί σε απαιτήσεις ενός ματς σαν το αυριανό και ποιος είναι πιο έτοιμος να πάρει αποτέλεσμα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.