Με αλλαγές και κίνητρο το… γόητρο για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, οι ελκυστικές αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν πέτυχαν τους στόχους τους στο φετινό Europa League και την τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα προσπαθήσουν να μην «πληγώσουν» ακόμα περισσότερο το γόητρό τους.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γρανάδα έχοντας πολλά προβλήματα ενώ δεδομένο είναι πως ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει και αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Γρανάδα με τις πολλές επιλογές της Stoiximan στα γκολ να είναι και οι πιο ελκυστικές. Το over 2.5 γκολ δίνει 1.97 και το G/G 1.73.

Το matchcombo του over 2.5 γκολ με το G/G προσφέρει 2.25.

«Πληγωμένη» η ΑΕΚ, δεν θέλει άλλη ήττα

Η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ με αντίπαλο τη Λέστερ εκτός έδρας αλλά θέλει έστω και με αλλαγές να βάλει ένα τέλος στο σερί των κακών αποτελεσμάτων.

Η νίκη της Λέστερ έχει απόδοση 1.38 ενώ οι επιλογές των γκολ παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Το over 2.5 γκολ δίνει 1.53 και το G/G 1.77.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.