Με αέρα Μητρο-γκολ ο Άρης, παράδοση με πέναλτι στον κάμπο!

Χάρης Δημαράς30 Ιανουαρίου 2021

Θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ να καίγεται (έχει να γευτεί τρεις μήνες τη νίκη, ενώ προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς γκολ). Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Μπεν Χατίρα τον δεξιό μπακ Γκράουρ και το αριστερό μπακ Γιακιμόφσκι. Από τους Βολιώτες έξω είναι οι Ντεντάκης και Μπαριέντος. Η παράδοση δείχνει άσο με G/G, αλλά και πέναλτι με κόκκινη! Στα τρία τελευταία είχαμε και από τα δύο!

O Αρης φέτος έχει πάρει τον αέρα του Αστέρα, με δύο εντός έδρας νίκες (1-0 και 2-0), όμως εδώ είναι το πρώτο εκτός. Σημαντικό πλήγμα με τον φορμαρισμένο Μαντσίνι που τραυματίστηκε, όμως το θετικό είναι πως κατά τα άλλα είναι κομπλέ. Οι Αρκάδες τρέχουν νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και είναι φαβορί για την εξάδα. Εχουν κι αυτοί όμως σημαντικές απουσίες (Μπαράλες,Μουνάφο). Με αέρα Μήτρο-γκολ μπορεί το διπλό ο Άρης.

Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Αστέρα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της SL1! Στα τελευταία ματς παρουσιάζεται μεταμορφωμένος και διεκδικεί πλέον θέση στην τετράδα. Η Λαμία ήταν ο κακός του δαίμονας όμως αυτό έχει αλλάξει στις τελευταίες τους συναντήσεις. Απόντες οι Βέλεθ και Χουανκάρ, επιστρέφουν όμως Σένκεφλεντ και Αλεξανδρόπουλος. Σημαντικές οι απουσίες των Σκόνδρα, Μπεχαράνο, Μπα και Μαρτίνεθ για τους Φθιώτες που πηγαίνουν πάντως ανεβασμένοι.

Εχασε μετά από καιρό ο Μανόλο Χιμένεθ και η ΑΕΚ προσγειώθηκε ανώμαλα, όμως πετυχαίνει τον ΟΦΗ στη χειρότερη φάση του (έχει να κερδίσει, αλλά και να σκοράρει πέντε ματς), οπότε έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες στο «Γεντί Κουλέ». Νοκ άουτ οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κρίστισιτς, Μιτάι, από την άλλη οι Σακόρ, Ναμπί, Γιάννου, Βαζ.Μετά από το σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο, που επίσης βρίσκεται σε σχετικά καλό φεγγάρι. Απόντες Πίρσμαν, Χουτεσιώτης από τους γηπεδούχους, Μουνίθ από τους Περιστεριώτες. Πιθανό το G/G, το οποίο είχε επιβεβαιωθεί και στο παιχνίδι τους στο Κύπελλο.

Εχασε τη μάχη του τίτλου και πλέον επικεντρώνεται στο στόχο της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ. Ευκαιρία για ένα ξέσπασμα απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Τα δύο τελευταία στην Τούμπα ήρθαν 2-1. Θα ρισκάρουμε στα γκολ.

Χωρίς τρεις βασικούς του παίκτες ο Απόλλων Σμύρνης, τιμωρημένοι οι Φερνάντεθ, Φατιόν και Λισγάρας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε μετά από καιρό στη Λαμία, υποδέχεται τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο. Παράδοση έχει ο Χασάν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας σκοράρει τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Ακόμη και ως αλλαγή, θα έχει την ευκαιρία του...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΕΛ – ΒΟΛΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΚΟΚΚΙΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ 1 & OVER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER 1,5

ΕΙΔΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΧΑΣΑΝ ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ 0-2

ΠΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.