Με 10 ευρώ από την «Θύρα 4» βλέπεις ΠΑΟΚ–Απόλλωνα!

Γιώργος Καστάνης27 Οκτωβρίου 2021

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ πως θα ανοίξει η θύρα 4 από τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα, η ΠΑΕ δημοσιοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων που ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρακτικά, ένας φίλαθλος του Δικεφάλου που θέλει να δει το ματς από την θύρα 4, θα πληρώσει το ποσό των 10 ευρώ.

Πρόκειται για μία τιμή δελεαστική, προκειμένου να καταγραφεί μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο συγκεκριμένο ματς. Η ίδια τιμή των 10 ευρώ ισχύει και για τις θύρες 7,8 που βρίσκονται ακριβώς απέναντι απο την θύρα 4.

Αναλυτικά στην θύρα 1 η τιμή είναι 30 ευρώ, στις θύρες 2 και 3: 25 ευρώ, στις θύρες 5 και 6: 15 ευρώ και στις θύρες 7, 7α και 8: 10 ευρώ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Από σήμερα Τετάρτη (27.10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο (30.10) στις 19:3Ο

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το γήπεδο της Τούμπας, από τα εκδοτήρια, την Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 και το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 16:30.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ.

Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων, η αγορά εισιτηρίων σε φυσικά σημεία πώλησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οπότε η πώληση των εισιτηρίων μέσω των εκδοτηρίων στο γήπεδο της Τούμπας θα σταματήσει το Σάββατο (30.10) στις 16:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα παραμείνουν ανοιχτά ως και την έναρξη του αγώνα για παραλαβή των web εισιτηρίων διαρκείας & των web μεμονωμένων εισιτηρίων

Απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση συγκεκριμένων στοιχείων για τον κάτοχο, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου, το ΑΜΚΑ και ο κωδικός πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός της αγοράς δύο εισιτηρίων ανά λογαριασμό”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.