Μαζουλουξής: «Τα ηνία ο Άρης - Κίνητρο οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίαςπου σκόραρε απέναντι στον Παναιτωλικό στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη, από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το γκολ που πέτυχε: «Ειδικά για εμένα που το χθεσινό γκολ ήταν το πρώτο μου στη μεγάλη κατηγορία, ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, αλλά είχαμε κερδίσει κιόλας θα ήταν καλύτερα. Με τον καιρό αρχίζω και βρίσκω τα βήματα μου στην ομάδα και στην πόλη, περνάω πολύ καλά».

Για το τι περιμένει να δει από τον Άρη σήμερα: «Θα δούμε ένα παιχνίδι ανοιχτό, είναι δύο ομάδες με επιθετικές αρετές, πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι αυτός που θα έχει τα ηνία του αγώνα και θα δώσει τον ρυθμό. Πιστεύω ότι για τους ποδοσφαιριστές είναι ένα κίνητρο η αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο, γιατί πάντα ένας νέος προπονητής εξετάζει ξανά τους ποδοσφαιριστές και δίνει ένα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να βγάλει πράγματα στο γήπεδο».

Για να προσθέσει: «Έχουν διατηρηθεί στον Άρη ο ίδιος προπονητής αλλά και αρκετοί παίκτες, σιγά σιγά θα βρει τα βήματα του, γιατί εντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι και αν έχει η ομάδα την εξέλιξη που θέλει με την αφαίρεση βαθμών, θα την βοηθήσει».

Αναφορικά με τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι οι μικρότερες ομάδες, έχουν ενισχυθεί σημαντικά και για αυτό βλέπω να συντελούνται εκπλήξεις στο πρωτάθλημα και αυτό θα το κάνει καλύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.