Μαζουλουξής: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει στον Άρη; Ποτέ μη λες ποτέ!»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, μίλησε αναφορικά με την μεταγραφή του στη Λαμία, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του μελλοντικά στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metroplis 95.5:

«Οι άνθρωποι από τον Ποσειδώνα, με πήραν και μου ευχήθηκαν. Η ζωή κάνει κύκλους, ποτέ μη λες ποτέ, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Άρη. Όταν ήμουν εγώ, ήταν η ομάδα στη Γ΄ Εθνική και εγώ ήμουν νεαρός. Την επόμενη χρονιά ήρθε μία πρόταση από το εξωτερικό για εμένα και νομίζω ότι ήταν καλύτερη εκείνη τη στιγμή για την εξέλιξη μου. Εκεί ένιωσα πως είναι να ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο. Η ημέρα ξεκινούσε από τις 8.30 το πρωί, τρώγοντας πρωϊνό με την ομάδα, προπόνηση, μεσημεριανό και φεύγαμε μεσημέρι όταν υπήρχε μονή προπόνηση. 

«Σε πολλούς τομείς είμαστε πιο πίσω από το εξωτερικό, αλλά κάνουμε βήματα προόδου. Η νοοτροπία μας στο ποδόσφαιρο, υστερεί σε πολλούς τομείς από το εξωτερικό. Ο Άρης έχει τον στόχο της Ευρώπης και η ομάδα που έχει μπροστά του για αντίπαλο δεν φοβίζει, αλλά δεν είναι κάτι το αμελητέο, πιστεύω θα τα καταφέρει».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.