Mαζί θα προχωρήσουν ψηλότερα

Μάνος Χατζάκης20 Μαΐου 2021

Στον ίδιο δρόμο ετοιμάζονται να πορευθούν και στη νέα σεζόν, Θόδωρος Καρυπίδης και Ακης Μάντζιος. Η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών μοιάζει ως τυπικό ζήτημα, καθώς τα έχουν βρει στους περισσότερους όρους και, πλέον, απομένει η δια ζώσης επαφή, ώστε να δώσουν τα χέρια. Τα πρώτα δείγματα είχαν αρχίσει να φαίνονται εβδομάδες πριν και η «Μ» σάς είχε προϊδεάσει έγκαιρα ότι ο Μάντζιος πρόβαλε ως το απόλυτο φαβορί, ώστε να συνεχίσει στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου. 

Ο 51χρονος τεχνικός είχε κερδίσει τον σεβασμό του επικεφαλής της ΠΑΕ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του έλληνα προπονητή τον άνθρωπο, που μπορεί να εμπιστευτεί, προκειμένου να οδηγήσει τον Αρη στο επόμενο σκαλί. Πρέπει να σημειωθεί πως -σε καμία χρονική στιγμή- ο Καρυπίδης δεν έκανε δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με το ποιον προέκρινε για τη θέση του προπονητή. Γνώριζε τι ακριβώς μπορεί να του δώσει ο Μάντζιος, θέλοντας παράλληλα να εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία σε εκείνον, που ξέρει καλύτερα την ομάδα. 

Κι αυτός είναι ο Μάντζιος. Στις επαφές, που είχαν τις προηγούμενες εβδομάδες, έθεσαν τους πυλώνες της μεταξύ τους συνεργασίας, άρα το ραντεβού, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Εκεί, εκτός απροόπτου, θα επισφραγίσουν τα όσα είπαν στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις και θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του Μάντζιου στον Αρη, ο οποίος θα είναι εξίσου (και παραπάνω) απαιτητικός.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός νιώθει ότι κινείται σε εργασιακό περιβάλλον, που του ταιριάζει, ξέρει ότι ο Θεός του Πολέμου εξακολουθεί να αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι γνωρίζει τις ανάγκες του συνόλου και με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα, όπως ο ίδιος θέλει, έχοντας μπροστά του τον απαιτούμενο χρόνο, για να κριθεί και η δουλειά του. Και από τη στιγμή που η επικοινωνία του με τον επικεφαλής της εταιρείας είναι σε καλά επίπεδα, τότε δεν υπάρχει λόγος για κωλυσιεργία στην οριστικοποίηση της παραμονής του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.