Μαυρουβουνιώτης: Αυτή η κατάσταση μας ξαναπάει στην αφετηρία

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2020

Στοπ στην εξαιρετική εκκίνηση του Παύλου Μελά έβαλε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας. Η ομάδα της Σταυρούπολης είχε προκριθεί με τρεις νίκες από την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ απέναντι σε Μακεδονικό Λητής (3-2), Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης (3-1) και ΠΑΟ Δορκάδας (3-0 α.α.). 

Στη συνέχεια, στη β’ φάση νοκ-άουτ του Κυπέλλου επικράτησε με 2-1 του Φοίνικα Πολίχνης ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον Αστέρα Αμπελοκήπων για την γ΄ φάση. Ο προπονητής του Παύλου Μελά, Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης σχολίασε το πως βιώνει την κατάσταση με το δεύτερο lockdown αλλά και το πόσο θα επηρεάσει αυτή η εκ νέου διακοπή τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην φετινή εικόνα του Παύλου Μελά στα παιχνίδια Κυπέλλου. 

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Κατ αρχάς είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά ως ομάδα. Είχαμε καλή χημεία, καλό κλίμα και ήρθαν τα καλά αποτελέσματα, που βοήθησαν να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση. Από εκεί και πέρα η κατάσταση όπως δημιουργήθηκε μας ξαναπάει στην αφετηρία. Θεωρώ ότι ξαναπάμε στο μηδέν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όσον αφορά την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ως χώρα υστερούσε σε οργάνωση και πρόληψη, κάτι που σημαίνει ότι δεν βλέπω τον τρόπο που θα μπορέσουμε σύντομα να αγωνιστούμε. Οι πιο ζημιωμένοι θεωρώ πως είναι κάποια νεαρά παιδιά, που είχαν όνειρα για το κάτι παραπάνω αλλά η κατάσταση τους αφήνει στάσιμους στη βελτίωσή τους, σε μία σημαντική περίοδο γι αυτά». Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης τόνισε για τον θάνατο του Χρήστου Παπουλίδη: «Θα ήθελα να εκ- φράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Παπουλίδη. Ο Χρήστος ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τον Παύλο μελά, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να μεγαλώσει η ομάδα, βοήθησε πολλά παιδιά να κάνουν το άλμα στη καριέρα τους και όλοι στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που έκανε για πολλά χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.