Μαυρωτάς: «Τέτοιες περιπτώσεις ρίχνουν λάσπη και λεκιάζουν τον αθλητισμό»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, οποίος μίλησε για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τις πλαστές βεβαιώσεις αθλητικής Ομοσπονδίας για έξτρα μόρια στις Πανελλαδικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το σημαντικότερο είναι ότι η αποκάλυψη και η τιμωρία τέτοιων περιπτώσεων πρέπει να είναι παραδειγματική για να προστατεύουμε τους κόπους των χιλιάδων παιδιών που διεκδικούν διακρίσεις και δεν πηγαίνουν από την πλάγια οδό, ώστε να τις αγοράσουν.

Το θέμα της αθλητικής επικαιρότητας που έχει να κάνει με συμπεριφορά ατόμων αλλά και οργανισμών δεν είναι τυχαίο ότι είναι νούμερο ένα θέμα στη διεθνή αθλητική ατζέντα, γιατί τέτοιες περιπτώσεις ρίχνουν λάσπη και λεκιάζουν τον αθλητισμό, ενώ πλήττουν την προσπάθεια κάποιων ατόμων. Αυτό το "κόβω δρόμο", πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα.

Έχει ξεκινήσει μια έρευνα από την αστυνομία, έχουμε συνδράμει και εμείς σε αυτό. Παρότι εξιχνιάστηκε αυτό το κύκλωμα, η ερεύνα συνεχίζεται. Η έρευνα αφορά την Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.