Μαυρόπουλος: «Ο Απόλλων ποτέ δεν έχει στήσει, στη SL2 υπάρχουν στημένα»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Ο διοικητικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πόντου, Γιάννης Μαυρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Πιερικό, το οποίο βρέθηκε στη λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια στις τελευταίες αναφορές της sport radar.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα ύποπτα παιχνίδια: «Χθες βγήκε πάλι, ανάμεσα στα οκτώ που ειπώθηκαν, του Απόλλωνα Πόντου με τον Πιερικό, το οποίο έληξε 1-0. Θεωρώ ότι πλέον γελιοποιούνται οι εκτιμήσεις της sport radar, δημιουργεί απορίες, λένε ότι αυτό το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Πιερικό είναι χειραγωγημένο, όταν ο Απόλλωνας παίζει όλη του την κατηγορία, ήθελε πάση θυσία τη νίκη και τη έκανε και σώθηκε μαθηματικά.

Όταν ο Πιερικός που δεν είχε πολλά παιχνίδια, γιατί είχε ρεπό στο τελευταίο, καιγόταν άρα και αυτός έπρεπε να κερδίσει, άσχετα αν βολευόταν με το βαθμό της ισοπαλίας και βγαίνουν κάποια παπαγαλάκια. Κάποιοι ενδεχομένως βγήκαν και είπαν ότι αυτό το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία και πλήρωνε 1.50 το Χ, εκ του αποτελέσματος όμως τι αποδεικνύεται; Αφού κέρδισε ο Απόλλωνας 1-0. Πλέον καταρρέει ο μύθος.

Τον Απόλλωνα σε παιχνίδια που έκανε τεράστια διπλά, με αποδόσεις 10-15, αν έβγαινε ο άσος θα έλεγαν ήταν χειραγωγημένο, έλα όμως που δεν τους έκανε το χατίρι. Πόσα παιχνίδι θα μπορούσαν φέτος να είναι ύποπτα;

Εγώ υπερασπίζομαι τα του οίκου μου, ότι δεν μπορείς να με θεωρείς χειραγωγημένο. Ο Απόλλωνας ποτέ δεν έχει στήσει, τουλάχιστον αυτά που γνωρίζω εγώ. Μπορεί μετά από ένα μήνα να βγει χειραγωγημένο το Ολυμπιακός Β - Απόλλων Πόντου, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα έφτασε μια πληροφορία ότι έχουν βάλει ένα σοβαρό ποσό στο να βγει άσος το παιχνίδι από το ημίχρονο και να βγει οβερ1.5 το ημίχρονο. Τελικά έληξε 0-0 το ημίχρονο, το τελικό ήταν 2-0. Καταρρέει ο μύθος της αξιοπιστίας της εταιρείας, πρέπει να βρει άλλον τρόπο επικοινωνιακά να διοχετεύσει αυτά τα στοιχεία». 

Για το αν στήνονται παιχνίδια στη SL2: «100-0 συμβαίνει αυτό». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.