Μαυρομματίδης: «Πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχα»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2020

Ο νεαρός επιθετικός του Αχιλλέα Τριανδρίας, Θωμάς Μαυροματίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α κατηγορία της ΕΠΣΜ, μαζί με τον Βασίλη Κυριακίδη του Αστέρα Αμπελοκήπων.

Ο 19χρονος επιθετικός σημείωσε 23 τέρματα στον 1ο όμιλο της Α κατηγορίας, οδηγώντας τον Αχιλλέα στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1. Ο Θωμάς Μαυροματίδης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη και αναφέρθηκε αρχικά στην εντυπωσιακή χρονιά που είχε σε προσωπικό επίπεδο φέτος:

«Πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχα. Νιώθω ωραία. Δεν ήταν αυτοσκοπός και ο μοναδικός στόχος που είχα. Είναι σημαντικό να βοηθάς την ομάδα σου, με τον μέγιστο τρόπο που μπορείς».

Για την άνοδο του Αχιλλέα στην Α1;

«Η άνοδος ήταν μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει. Ακόμη, θέλαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες. Η χρονιά ήταν δύσκολη για εμάς, καθώς απεβίωσε και ένας συμπαίκτη μας, ο Στέλιος Τσιρανίδης. Μετά, είπαμε θα κάνουμε και για αυτόν την προσπάθεια ώστε να ανέβουμε κατηγορία».

Ποια είναι τα πλάνα σου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο;

«Υπάρχουν προτάσεις από κάποιες ομάδες. Δικός μου στόχος είναι να παραμείνω για τρίτη χρονιά στον Αχιλλέα. Αυτή είναι η πρόθεσή μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.