Μαυρέας: «Υπάρχουν πολλοί σαν τον Κωνσταντέλια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Μαυρέας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τον Γιάννη Κωνσταντέλια καθώς και για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων».

Αρχικά ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες του και αν ο ΠΑΟΚ μείνει στα προηγούμενα παιχνίδια θα κάνει λάθος, με τον Παναθηναϊκό να είναι πιο συγκεντρωμένος, θα είναι πιο προσεκτικός και θα χρειαστεί το ίδιο να κάνει και ο Δικέφαλος, γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι που σε στέλνει τελικό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον επόμενο αντίπαλο».

Εν συνεχεία για τις θέσεις στο κέντρο και την επίθεση του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ο Σβαμπ είναι ένα πολυεργαλείο, το ότι δεν έπαιζε πριν από κάποια παιχνίδια θα έλεγα πως αδικούσε λίγο τον εαυτό του, είναι ένας παίκτης με πολλά στοιχεία και πολύτιμος για την ενδεκάδα. Στην επίθεση, ο Ολιβέιρα και πίσω του ο ''Ντέλιας'', τα πηγαίνουν περίφημα και έχουν μία τρομερή επικοινωνία που τη βγάζουν στο γήπεδο».

Ενώ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, σημείωσε: «Υπάρχουν πολλοί σαν τον Κωνσταντέλια αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου έχει κάνει τη μεγαλύτερη... επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή ο Κούτσιας κάνει το αγροτικό του και κολλάει ένσημα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει. Πρόσφατα επισκέφθηκα τη Σουρωτή και είδα τη δουλειά που γίνεται, με τον Τζίμα να είναι ένας τρομερός παίκτης που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.