Μαυρέας: «Πονηρό για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Καλαμάτα»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Αντώνης Μαυρέας και ο Βασιλόπουλος Θανάσης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τον Δήμαρχο Καλαμάτας, να μιλούν αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Δικεφάλου με την τοπική ομάδα αλλά και την επίσκεψη των ανθρώπων του Συλλόγου στο Δημαρχείο.

Ο Αντώνης Μαυρέας ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είναι πολύ πονηρό παιχνίδι, όπως η Καλαμάτα είχε αποκλείσει τον Παναιτωλικό. Στην Καλαμάτα ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται είναι πονηρά, με την ομάδα να είναι δομημένη με στόχο την άνοδο στη Superleague 1 και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι νωρίς για το πρωτάθλημα με την Κηφισιά να βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μεγάλη σοβαρότητα και φαίνεται με τις επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ».

Ενώ ο Δήμαρχος σημείωσε: «Υπήρχε αυτή η πολύ ωραία κίνηση, αλλά προσφέραμε και εμείς δικά μας προϊόντα από την Καλαμάτα, πρόκειται για μία κίνηση που έγινε για πρώτη φορά από σύλλογο να μας τιμήσει με αυτόν τον τρόπο, έπειτα από πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Θα βρεθώ στον αγώνα και για θα υποστηρίζω την Καλαμάτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.