Μαυρέας: «Ο Βιεϊρίνια πρόσφερε πολλά, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει εκεί»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2020

Ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Καλαμάτα, μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας, όσο και για το κεφάλαιο Βιεϊρίνια. «Το ποδόσφαιρο ενώνει. Δεν θα ήθελα να το πάω εκεί παρότι έχουμε πολλά προβλήματα με την Τουρκία. Θεωρώ ότι είναι ένα ματς, δεν πρέπει να το μπερδεύουμε. Μία νίκη του ΠΑΟΚ θα ανεβάσει το ηθικό, δεν το συζητάω. Πολλοί με έλεγαν εδώ μπράβο στον κ. Σαββίδη που θα δείξει το παιχνίδι το OPEN, αυτές είναι κινήσεις που αναβαθμίζουν τον ΠΑΟΚ γιατί θα το δει πάρα πολύς κόσμος.  

Θεωρώ ότι το ζητούμενο είναι πόσο έτοιμη είναι η ομάδα με την προετοιμασία που έγινε. Ο σχεδιασμός είναι στη μέση ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει, όμως, την δυναμική έστω και σε άδεια Τούμπα να περάσει. Θα παίξει ρόλο πόσο έτοιμες είναι οι δύο ομάδες. Μακάρι να είμαστε πιο έτοιμοι και να προκριθούμε. Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ σημαντική η ομαδικότητα. Για μένα παίζει ρόλο η ομάδα, το σύνολο».  

Για την υπόθεση του Αντρέ Βιεϊρίνια υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να είμαστε μηδενιστές. Γιατί το έχουμε αυτό το στοιχείο. Πρόσφερε πολλά. Είναι επαγγελματίας, πιστεύει ότι έχει κάποια χρόνια ακόμη. Είναι λεπτά αυτά τα θέματα με τέτοιους παίκτες. Οι υπεύθυνοι πρέπει να κρίνουν αν μπορεί να προσφέρει η όχι. Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει εκεί, έχουν έρθει και έχουν φεύγει πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Το ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχει τελειώσει. Πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.