Μαυρέας: «Η Αϊντχόβεν δεν έχει καμία τύχη, ο Γκαρσία είναι βγαλμένος από εμάς»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει της Αϊντχόβεν εξέφρασε μέσω του Metropolis 95.5, ο οποίος υποκλίθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία. «Συμφωνώ απόλυτα. Σε αυτά τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ εκτός από λιοντάρι γίνεται και τίγρης. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι, σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι δεν έχει καμία τύχη η Αϊντχόβεν, δεν είναι λόγια γιατί πρέπει να πω κάτι όμορφο. Πιστεύω στο διπλό. Έχω πολύ σιγουριά» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο καλός προπονητής ή κακός είναι υποκειμενικό. Ανάλογα αν κάποιος παίζει ή δεν παίζει. Αλλά ο Γκαρσία είναι βγαλμένος από εμάς. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αν έχει τις δυνατότητες και τις γνώσεις, πιστεύω ότι έχει το μεγάλο πακέτο να αφήσει πράγματα. Ακόμη και στα ερασιτεχνικά, η χημεία είναι το πιο σημαντικό. Από την στιγμή που είναι δικός μας γιατί να μην πιστεύεις ότι μπορεί να μεγαλουργήσει; Έχει όλο το πακέτο και να μείνει πολλά χρόνια και να προσθέσει πολλά πράγματα. H ψυχοσύνθεση είναι αυτή που χρειάζεται ο κόσμος και ο ποδοσφαιριστής».

Τέλος, για τον Μαραντόνα ανέφερε: «Ένας πολύ απλός άνθρωπος. Θέλω να πω κάτι. Ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ήταν από τα λαϊκά στρώματα, γι' αυτό και θρηνεί όλος ο κόσμος. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αθλητής, τα έκανε όλα. Έχω τρομερή θλίψη. Μας πρόσφερε πολλά. Με ρωτάει η κόρη μου το ρολόι που μας είχε δώσει σε ποιον θα το δώσω. Το έχω και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.