Μαυρέας: «Ο Γκαρσία είναι ένας από εμάς, να τον στηρίξουμε ανοιχτά»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε ο Αντώνης Μαυρέας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χαρίση: «Χάρηκα πάρα πολύ που το άκουσα. Όποιο παιδί έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, το όνειρο του είναι να γυρίσει πίσω. Κάνει καταπληκτική πορεία και στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν ο καλύτερος του Ατρομήτου. Μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει. Είναι πιο ώριμος. Χίλιες φορές ένα Ελληνόπουλο που πονάει, κλαίει παρά ένας άλλος».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τα επόμενα βήματα: «Είναι δύσκολο. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα εδώ και χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Θέλει χρόνο. Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ. Μπορεί μετά από κάποια στιγμή έσβησαν τα φώτα και πιστεύω ότι δεν άξιζε για τέτοιο αποτέλεσμα, για τέτοια ήττα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Το να τη διαχειριστεί είναι δύσκολο και θέλει χρόνο. Φάνηκαν πράγματα που χρειάζονται δουλειά. Ο Γκαρσία είναι ένας από εμάς. Είναι ένας άνθρωπος με το dna μας, που διψά, που θέλει να προσφέρει και στεναχωριέται όταν χάνει ο ΠΑΟΚ. Τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Έτσι, στηρίζουμε Γκαρσία ανοιχτά. Περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια αλλά στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ευλογία που έχουμε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να φτιάξει γήπεδο. Στεναχωρηθήκαμε αλλά έχουμε και άλλα ματς μπροστά μας».

Για τις δηλώσεις Γκαρσία και το χρόνο που έχει στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Οι αλλαγές έχουν στοιχίσει στον ΠΑΟΚ. Να στηρίξουμε έναν άνθρωπο δικό μας. Να τον δούμε. Να τον αφήσουμε να δουλέψει, τι θέλει το καλοκαίρι, να δημιουργήσουμε. Η χρονιά είναι για 2η θέση, πρωτάθλημα δεν υπάρχει αλλά είσαι ΠΑΟΚ και πάμε για Κύπελλο. Έχει παιδιά ο ΠΑΟΚ και πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει. Ας μείνει και ένας άνθρωπος στον πάγκο».

Για Τζόλη: «Αφήστε το παιδί ήσυχο. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο, τον τρελάναμε με τις προτάσεις. Είναι σε καλό δρόμο, λατρεύει τον προπονητή του, ο ΠΑΟΚ στηρίζει το παιδί, ας τον αφήσουμε λοιπόν να δούμε τι μπορεί να κάνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.