Μαυρέας: «Δεν έχει καμία τύχη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα!»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αντώνης Μαυρέας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού: «Είναι ματς για τον κόσμο. Είναι τελείως διαφορετικά, είχε να κάνει με το πρεστίζ και την ιστορία του συλλόγου. Έβγαζα υπέρμετρο εγωισμό γιατί χωρίς αυτό το στοιχείο δεν μπορείς να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Αν κάποια απο τα παιδιά δεν το έχουν καταλάβει, πρέπει να το καταλάβουν. Χωρίς θάρρος, θράσος, υπέρμετρο εγωισμό, χωρίς να καταλάβεις τι φανέλα φοράς και τι κόσμος έχεις δεν μπορείς να παίζεις στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Μετά τον Δεκέμβρη που είχαμε κάποιες δονήσεις και η πορεία δεν ήταν τόσο καλή, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια για τη διαχείριση που έγινε. Έγινε μια τρομερή πορεία στην Ευρώπη, είμαστε στον τελικό κυπέλλου και τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Σαφέστατα, χρειαζόμαστε προσθήκες αλλά χωρίς τα στοιχεία που προανέφερα δεν μπορεί να παίξει».

Για το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη! Δεν πρέπει να στεφθεί πρωταθλητής στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.