Μαυρέας: «Γίνεται τεράστιος πόλεμος από κάτω στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Μαυρέας (αντιπρόεδρος βετεράνων του Δικεφάλου) και αναφέρθηκε στον χαμό του Σταύρου Σαράφη, αλλά και στον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης.

«Δεν έχω σχέση, αλλά μιλάμε με τον κ. Αναστόπουλο. Έχει προσφέρει και έχει κάνει έργο στην Καλαμάτα. Έχουμε τεθεί πολλές φορές αντίπαλοι στο παρελθόν», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη: «Ο Σαράφης ήταν ο δέυτερος πατέρας μου. Με πήρε από την Καλαμάτα και με πήγε στη Θεσσαλονίκη. Όταν τον έβλεπα όχι μόνο δέος και αγάπη ένιωθα, αλλά του άναβα κάθε φορά ένα κερί στην εκκλησία. Μου άλλαξε όλη τη ζωή. Δεν θα ήμουν καλά, αν δεν ερχόμουν στον ΠΑΟΚ. Με είχε δει σε τέσσερα ματς και εισηγήθηκε για να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι για τον Ιβάν Σαββίδη: «Χθες είχαμε ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης. Έπεσαν στο τραπέζι κάποια θέματα και πιστεύω και θεωρώ ότι για μένα ήταν το σωστό τάιμινγκ να βγει ανακοίνωση για τον Ιβάν Σαββίδη γιατί βλέπουμε πολλά να λένε και να γράφονται για τον ίδιο. Δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά για τα δύσκολα. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μας. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντού του. Δεν μπορεί κάποιος να επιτίθεται στον Σαββίδη, έναν άνθρωπο που μεγάλωσε περισσότερο τον ΠΑΟΚ από την μέρα που ήρθε, του έφερε τίτλους και το σημαντικότερο ότι τον ξεχρέωσε από τα χρέη. Δεν γίνεται τέτοια κριτική στον προπονητή, τον καλύτερο που μας έχει φέρει στην ομάδα. Υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος. Ο άλλος πήρε μία ισοπαλία και πήγε να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο κράτος. Γίνεται τεράστιος πόλεμος από κάτω στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη. Εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. 

Θα έχουμε και αποτυχίες, αλλά δεν γίνεται τέτοια επίθεση να δέχεται ο Σαββίδης και η ομάδα. Επειδή έρχομαι συχνά πάνω, γίνεται τρομερή δουλειά στις υποδομές και θεωρώ ότι έχουμε τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατό εμείς οι ίδιοι να βγάζουμε τα μάτια μας. Έλεος πια. Μέχρι τη δεκαετία του ' 90 τι είχαμε πάρει από τίτλους; Οι πολιτικοί μας δεν πρέπει να κάνουν πράγματα και να παίρνουν θέση γι΄ αυτά που γίνονται; Όλος ο οργανισμός είναι σε δύσκολη θέση. Ο πρόεδρος τα γνωρίζει όλα και ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα ζητήματα του συλλόγου. Υπάρχουν στελεχάρες και έμπειροι που ενημερώνουν τον πρόεδρο. Αυτό που δεν ανέχομαι με τίποτα και από κανέναν που περιστρέφεται γύρω από τον ΠΑΟΚ είναι η αχαριστία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.