Μάτζικ Τζόνσον: «Θα συνεχιστεί το NBA, αλλά χωρίς φιλάθλους»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Ο ζωντανός θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, φάνηκε σε δηλώσεις του σίγουρος ότι εάν η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκινήσει και πάλι, οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. «Το μπάσκετ θα επιστρέψει, αλλά ίσως χωρίς φιλάθλους. Μόλις παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς φιλάθλους, αμέσως προσαρμόζεσαι στην απουσία τους», σημείωσε στο CNN και συνέχισε:

«Όλοι έχουμε παίξει στη ζωή μας σε υπαίθριες παιδικές χαρές χωρίς τους φιλάθλους να είναι εκεί. Έτσι θα προσαρμοστούν, πιστέψτε με», επέμεινε. Σύμφωνα με τον Μάτζικ Τζόνσον, οι παίκτες θέλουν με κάθε τρόπο να τελειώσει η σεζόν:

«Αν έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν, είναι όλοι σε καλή κατάσταση και προπονούνται, θα το κάνουν για να υπάρξει πρωταθλητής. Θέλουν να μάθουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη ΝΒΑ. Είμαι ανήσυχος να δω αν οι Λέικερς μπορούν να κερδίσουν το Πρωτάθλημα.»

Ο Τζόνσον είναι, πλέον, συνιδιοκτήτης του συλλόγου μπέιζμπολ Ντόντγκερς του Λος Άντζελες. Όπως τόνισε τέλος: «Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό, ειδικά σε μια εποχή όπως αυτή, αλλά μόνο αν ο καθένας είναι ασφαλής.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.