Ματσαρίδης: «Αυτό μου είπε ο Σάσα για τον Άρη- Εγινε μόδα στους παίκτες το πλατινέ μαλλί»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός κομμωτής ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΟΚ Σίμος Ματσαρίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Λούκας Σάσα, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι τς Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για τον Λούκας Σάσα: «Έχω μιλήσει μαζί του, και μου είπε ότι θέλει να μείνει στον Άρη. Από εκεί και πέρα παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο. Μακάρι να μείνει, μου είπε ότι θέλει γιατί του αρέσει πολύ η πόλη και οι ανθρώποι εδώ. Είναι όλα ιδανικά γι'αυτόν». 

Για το ποιος είναι ο πιο «δύσκολος» πελάτης του: «Δεν έχω κάποιον δύσκολο πελάτη, όλα τα παιδιά είναι μια χαρά. Τώρα κουρεύω τον Ελ Καντουρί, είναι από τους καλύτερους πελάτες μου, έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον κουρεύω συχνά, ίσως του κάνω πλατινέ μαλλί».

Για το πλατινέ μαλλί που έχει γίνει μόδα στους παίκτες του Άρη: «Την αρχή την έκανε ο Σάκιτς, μετά ζήλεψαν όλοι και ήθελαν να γίνουν σαν τον Σάκιτς. Ήταν και δική του ιδέα και δική μου. Το είδε ο Σάσα, και μου είπε θέλω και εγώ να γίνω έτσι. Του λέω, είσαι σίγουρος ; Είναι δύσκολο για το μαλλί. Μου απαντάει ότι θέλει να το κάνει έτσι. Ήρθε και ο Γκάνεα μετά, δεν ξέρω ποιος άλλος θα ακολουθήσει, ο Καντουρί πάντως δεν θέλει και γελάει».

«Θα έρθει και ο Αουγκούστο αργότερα. Ο Ροντρίγκο ήρθε χθες. Ο Γκάνεα θα έρθει να το περάσουμε άλλη μια φορά. Από τον Άρη έχω πολλούς. Ο Τζέγκο, ο Μπεναλουάν, ο Μαντσίνι και ο Μπερτόγλιο».

Για το αν έχει τύχει ποτέ να συνυπάρξουν παίκτες και από τις δύο ομάδες: «Έχει τύχει, εννοείται. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε πολλά «μίτινγκ», έρχεται και ντέρμπι. Θα γίνει χαμός τότε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.