Ματσαρίδης για κορωνοϊό, Φερέιρα κι όχι μόνο

Metrosport Team09 Απριλίου 2020

Πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Είναι ενδεικτικό, ότι τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων έχουν...σπάσει από άτομα κάθε ηλικίας για να κρατήσουν σειρά. Με αφορμή αυτό φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο κομμωτής, Σίμος Ματσαρίδης.

«Η αλήθεια είναι ότι αγριεύουν τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός. Με στέλνουν συνεχώς μηνύματα και με παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού μόλις τελειώσει αυτό το πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι μας.  

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πανικός και μόλις ανοίξουμε θα γίνει χαμός. Εμείς αυτό που λέμε σε όλους είναι να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και να κάνουμε υπομονή. Με πήρε τηλέφωνο ο Μάτος και μου είπε αδερφέ μου σώσε με και εγώ του έδωσα συμβουλές πώς να κουρευτεί με τη μηχανή που έχει. Άλλοι μου στέλνουν βίντεο και μου ζητούν πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά τη μηχανή τους για να περιποιηθούν το μαλλί τους. 

Επιπλέον, μίλησα με τον Σόουζα τον οποίο κούρεψε ο Ιντέγε, αλλά και με τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος μου ανέφερε πως φοβάται πολύ με αυτό που συμβαίνει στον κόσμο και τόνισε ότι προέχει τώρα η υγεία και όχι η εμφάνισή μας.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.