Θα δούμε νέο λουκ από παίκτες Αρη και ΠΑΟΚ; Ο Σίμος Ματσαρίδης απαντά!

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γωστός κομμωτής Σίμος Ματσαρίδης, όπου το πελατολόγιό του κοσμούν παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη, ο οποίος μίλησε για την απόφαση της Κυβέρνησης με το άνοιγμα των κομμωτηρίων, αλλά και για το «Clasico» της πόλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

Για το άνοιγμα των κομμωτηρίων: «Επικρατεί πανικός με τα ραντεβού και προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, έτσι ώστε την Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, τηρούμε τα μέτρα, είναι κάτι γνώριμο για εμάς καθώς το περάσαμε και στο πρώτο «lockdown». 

Για το ντέρμπι: «Έχω πελάτες και από τις δύο ομάδες, έχουμε καλές σχέσεις. Είναι ένα ιδιαίτερο μάτς, προσπαθούμε και εμείς από την μεριά μας να βρούμε λύσεις έτσι ώστε να είναι έτοιμοι οι παίκτες». 

Πόσοι θα έχουν κούρεμα από εσένα; :«Θα είναι αρκετοί, πάμε σε διψήφιο νούμερο. Θα είναι παίκτες και από τις δύο ομάδες. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, έχω δεθεί με τους περισσότερους. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ελπίζω να απολαύσουμε και εμείς το ματς». 

Για το πως περιμένουν την αναμέτρηση οι παίκτες: «Μου λένε και οι δύο πλευρές ότι θα κερδίσουν και ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Και οι δύο θελόυν πολύ να κερδίσουν. Ας επικρατήσει ο καλύτερος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.