Ματσάρα στο Πόρτλαντ, ο Ντουράντ πήρε και πάλι το... όπλο του

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Τι κι αν δεν διανύουν την καλύτερη σεζόν τους στο ΝΒΑ; Οι Σέλτικς είναι οι... Σέλτικς. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς σημείωσε μεγάλη νίκη στο Πόρτλαντ επί των Μπλέιζερς με 116-115 και δείχνει εσχάτως σημάδια αντίδρασης.

Τα κατάφερε σήμερα με κορυφαίο τον Τζέισον Τέιτουμ που είχε 32 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Για τους γηπεδούχους, ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε 28 πόντους, 10 ασίστ και πέντε ριμπάουντ.

Ο Τειτουμ έγινε μάλιστα ο δεύτερος «Κέλτης» μετά τον Πολ Πιρς με 30 «30άρες» πριν γίνει 24 χρόνων...

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε πάλι το όπλο του. Ο KD ανεβάζει στροφές μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του και οδήγησε τους Νετς στην ανετη νίκη επί των Τίμπεργουλφς με 127-97, έχοντας 31 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Δύσης, Τζαζ και Σανς. Οι «μορμόνοι» έκαναν τη δουλειά λειτουργώντας στο... ρελαντί απέναντι στους Θάντερ τους οποίους νίκησαν με 106-96, με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ του Ρούντι Γκομπέρ.

Για την Οκλαχόμα, ο Λου Ντορτ είχε 42 πόντους και έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στα τελευταία 30 χρόνια που δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ αλλά σημείωσε «40άρα». Οι υπόλοιποι ήταν οι Ντάμιεν Ουίλκινς, Σι Τζέι Ουάτσον -ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ- Άντονι Μόροου και Φρεντ ΒανΒλιτ.

Οι Σανς μέσα από την άμυνα και με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ του Ντεάντρε Άιτον νίκησαν τους Χιτ με 106-86.

Οι πρωταθλητές Λέικερς συνεχίζοντας να παίζουν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις πέρασαν από την έδρα των Χόρνετς με 101-93, με 19 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ του Ντένις Σρούντερ.

Ο Πολ Τζορτζ σταμάτησε στους 36, έχοντας ακόμη επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ για να φύγουν οι Κλίπερς με τη νίκη με 126-115 από την έδρα των Πέισερς.

Πριν το παιχνίδι, οι Πέισερς αποχαιρέτησαν έναν θρύλο τους, τον «Hall of famer» Μπόμπι «Σλικ» Λέοναρντ.

Τέλος οι Κλιντ Καπελα είχε 19 πόντους και 21 ριμπάουντ στη νίκη των Χοκς στο Τορόντο με 108-103 επί των Ράπτορς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.