ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Ολντ Τράφορντ» και πρόκριση της Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup

Πέτρος Χαριζακλής17 Μαρτίου 2024

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι 120 λεπτών με επτά τέρματα στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Λίβερπουλ με 4-3 στην παράταση (2-2 κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το σκορ άνοιξε με κοντινή προβολή στο 10ο λεπτό ο ΜακΤόμινεϊ, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Πριν το ημίχρονο η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή, με τον ΜακΚάλιστερ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 44' και στις καθυστερήσεις ο Σαλάχ από κοντά έγραψε το 1-2.

Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε 2-2 στο 87ο λεπτό με υπέροχο γυριστό σουτ του Άντονι μέσα από την περιοχή, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και στο 105' με σουτ του Έλιοτ που κόντραρε στα σώματα, πήρε ξανά το προβάδισμα.

Ο Ράσφορντ πήρε το αίμα του πίσω στο 112' καθώς ευστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει σε τετ-α-τετ.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, η Λίβερπουλ μετά από κόρνερ της, δέχθηκε αντεπίθεση, ο Γκαρνάτσο έστρωσε στον Ντιαλό και εκείνος με διαγώνιο σουτ γύρισε το ματς σε 4-3 και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.