ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Ετιχαντ» με νικήτρια τη Σίτι και τρομερό Μπενζεμά!

Πέτρος Χαριζακλής27 Απριλίου 2022

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Σίτι στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντάς την με 4-3, σε μια ματσάρα στο «Ετιχαντ». Ολα ανοιχτά για την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη, με τον Μπενζεμά να κάνει ματσάρα πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η αγγλική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο 2' ο Ντε Μπρόινε έκανε το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι και οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ζεσούς να σκοράρει και να δώσει πολύ μεγάλο προβάδισμα στους Πολίτες.

Η «βασίλισσα» όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς μείωσε στο σκορ πριν το ημίχρονο.

Ο Μπενζεμά με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μεντί, έγραψε το 2-1 και έβαλε ξανά τη Ρεάλ στο παιχνίδι.

Εκρηκτική και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρονο η Σίτι που κατάφερε στο 53' να κάνει το 3-1.

Ο Φερναντίνιο έκλεψε την μπάλα από δεξιά, έκανε τη σέντρα στο κέντρο της άμυνας της Ρεάλ και ο αμαρκάριστος Φόντεν με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Η χαρά της αγγλικής ομάδας δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, με τον Βινίσιους στο 55' να κάνει τρομερή κούρσα πίσω από το κέντρο και να φτάνει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα για το 3-2.

Η Σίτι ξαναπήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 73’. Ο Μπεράρντο Σίλβα με ένα υπέροχο σουτ στην κλειστή γωνία του Κουρτουά έγραψε το 4-2.

Η Ρεάλ όμως ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει, με τον Μπενζεμά στο 82’ να μειώνει σε 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και να δίνει ελπίδες στην ομάδα του ενόψει του επαναληπτικού στη Μαδρίτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.