Ματσάρα στο Έμιρεϊτς, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου

Πέτρος Χαριζακλής09 Απριλίου 2024

Ενα παιχνίδι με τέσσερα γκολ, μία ανατροπή και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο τέλος, συνέθεσε το σκηνικό για το 2-2 της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και θα τα πουν σε οκτώ ημέρες στο Μόναχο.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν καλύτερο το πρώτο ημίχρονο ενώ οι Βαυαροί στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι. Μόλις στο 12ο λεπτό η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ. Η μπάλα έφτασε στον Σακά από τον Γουάιτ, με τους κανονιέρηδες να χτυπούν από τα δεξιά και τον κιτρινισμένο Ντέιβις. Ο Σακά έκανε ιδανικό φαλτσαριστό πλασέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Εξι λεπτά αργότερα, η Μπάγερν είχε άμεση απάντηση. Κακή πάσα του Γκάμπριελ, ο Σανέ έβγαλε αμέσως στον Γκορέτσκα, ο οποίος με μία κάθετη πάσα έβγαλε τον Γκνάμπρι, ο οποίος γλιστρώντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 32’ η Mπάγερν κερδίζει πέναλτι. Ο Σανέ έκανε ό,τι ήθελε, χόρεψε την άμυνα της Άρσεναλ, πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Σαλιμπά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κέιν, έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Ράγια, με τον κίπερ της Άρσεναλ να έχει πέσει νωρίτερα στα δεξιά και 2-1 οι Βαυαροί.

Το τελικό 2-2 πέτυχε ο Τροσάρ στο 76ο λεπτό. Ο Ζεσούς χόρεψε την άμυνα της Μπάγερν, τροφοδότησε τον Τροσάρ, ο οποίος με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90' η Μπάγερν είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα. Ο Κομάν από κοντά με τη μία έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Άρσεναλ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νόιερ ανέτρεψε τον Σάκα όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται ενώ το VAR δεν τον έστειλε να δει τη φάση για πιθανό πέναλτι.

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ (46’ Ζιντσένκο), Όντεγκαρντ, Ζορζίνιο (66’ Ζεσούς), Ράις, Σακά, Μαρτινέλι (67’ Μαρτινέλι), Χάβερτς (86’ Πάρτεϊ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Λάιμερ, Γκνάμπρι (70’ Γκερέιρο), Μουσιάλα, Σανέ (66’ Κομάν), Κέιν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.