Ματσάρα στη Μαδρίτη και ασύλληπτο κάζο για τη Ρεάλ

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Φεβρουαρίου 2020

«Βόμβα» μεγατόνων στη Μαδρίτη! Η Σοσιεδάδ με ονειρική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει 4-3 της Ρεάλ και να την αφήσει εκτός από τη συνέχεια του Copa Del Rey. 

Οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 22΄. Ο Ισάκ έκανε το σουτ από μακριά, ο Αρεολά απέκρουσε, ο Όντεγκαρντ πήρε το ριμπάουντ και σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στον Μιλιτάο κι εν τέλει να καταλήγει στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ίσακ σκόραρε, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 54' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπερενετσέα να εκθέτει τον Νάτσο και να γυρίζει για τον Ισάκ που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έκανε το 0-2 με απίθανο γυριστό.

Δύο λεπτά αργότερα η Σοσιεδάδ πέτυχε και τρίτο τέρμα με την μπάλα μετά από κόντρες να φτάνει στον Ισάκ που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Ρεάλ μείωσε με τον Μπραχίμ να ανοίγει ωραία για τον Μαρσέλο που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ρεμίρο στην κλειστή γωνία για το 1-3.

Στο 69' η Σοσιεδάδ τελείωσε το παιχνίδι με τον Ισάκ να γυρίζει από δεξιά και ο Μερίνο με πλασέ να νικάει για τέταρτη φορά τον Αρεολά.

Ο Ροντρίγκο μείωσε στο 82ο λεπτό σε 2-4 ύστερα από ασίστ του συμπατριώτη του, Βινίσιους, ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάτσο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.