Ματσάρα με τα όλα της και νικήτρια τη Λάτσιο!

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Ματσάρα που στο τέλος χαμογέλασε η Λάτσιο, ήταν αυτή των «αετών» με αντίπαλο τη Ρόμα, σε μία αναμέτρηση που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-2 των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς να ανοίγει το σκορ στο 10΄, ενώ λίγο αργότερα στο 19΄ο Πέδρο έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του, με τον Ιμπάνεζ να μειώνει σε 2-1 5 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άντερσον υποδέχθηκε τη μπάλα από την πολύ ωραία κίνηση του Τσίρο Ιμόμπιλε και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Λάτσιο, με τον Βερετού να δίνει ενδιαφέρον στο παιχνίδι κάνοντας το 3-2, που ωστόσο δεν άλλαξε.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Λάτσιο (Μαουρίσιο Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ακέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Λέιβα (61΄Κατάλντι), Αλμπέρτο (66΄ Άκπρο), Πέδρο, Άντερσον, Ιμόμπιλε (90΄ Μουρίκι)

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Βίνα (81΄Σμόλινγκ), Ιμπάνιεζ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ (81΄Ζαλέφσκι), Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν, Ζανιόλο (77΄Πέρεθ), Ελ Σαράουϊ (64΄Σομουρόντοφ), Έιμπραχαμ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.