Ματσάρα και νίκη στις καθυστερήσεις για τον Αγροτικό Αστέρα

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Ιουνίου 2021

Σ΄ ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, δοκάρια και αποβολή, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-2 του μαχητικού Εθνικού Γιαννιτσών στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «σταχυοφόροι» μετά από αυτή τη νίκη τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.  

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Εθνικός Γιαννιτσών έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Δεληχατζής βγήκε σε τε α τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Αβραμίδη και στην εξέλιξη της φάσης ο Αλμπάνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή από τους φιλοξενούμενους, που δυο λεπτά μετά ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ανδρονικίδη.

Η απάντηση των «σταχυοφόρων» ήρθε με τον Αβραμίδη μόλις στο 5΄. Δεν έφτανε στα Γιαννιτσά το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε να προστεθεί και η αποβολή του Βασιλειάδη στο 13΄ για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Στο 35΄ ο Αγροτικός λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το ματς, όμως το σουτ του Αβραμίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, τα Γιαννιτσά αν και με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ αυτή τη φορά με τον Αλμπάνη.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ευόσμου ανέβασε την απόδοσή της, έχασε αρκετές ευκαιρίες και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 82΄ με τον Σαλπιγγίδη να φέρνει το ματς στα ίσα. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Μερτζανίδη. 

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας: Αβραμίδης, Τσαχουρίδης, Μιλκούδης, Κουκουλέκης Αν., Κουκουλέκης Δ., Σαπουντζής, Σαλπιγγίδης, Αβραμίδης, Καραγιάννης, Πορτοκαλάς, Μπουλγκουρίδης

Έπαιξαν ακόμη και οι: Μερτζανίδης, Σαλαβιάς, Μαντζίρης, Προβατίδης, Στρουμπίνης

Εθνικός Γιαννιτσών: Ζαρδικόπουλος, Χατζηλιάδης, Τσάλμας, Βασιλειάδης, Κυργερίδης, Τοπάλης, Ανδρονικίδης, Ζαμίδης, Δεληχατζής, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος Χρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.