Ματσάρα Γαλλίας – Γερμανίας στο Μόναχο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης όμως η… τύχη τα έφερε έτσι και η Γαλλία με τη Γερμανία συναντιούνται στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου. Αρχικός στόχος τους να μην χάσουν…

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Στα χαρτιά η Γαλλία είναι καλύτερη ομάδα. Ξεχειλίζει από ταλέντο σε όλες τις γραμμές και δικαιολογημένα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πρόκειται όμως για αγώνα της φάσης των ομίλων και απέναντι στη Γερμανία, επαναλαμβάνουμε πως προτεραιότητα είναι να μην χάσει και βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο…

Ισοπαλία στο 3.05 ενώ η επιθετική ικανότητα των δύο ομάδων οδηγούν στην εύκολη σκέψη της επιλογής του G/G σε απόδοση 1.75.

Οι λάτρεις των υψηλότερων αποδόσεων έχουν επίσης την επιλογή και των τελικών σκορ στη Stoiximan με το 1-1 (6.20) και το 2-2 (15.00) να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τους.

Πριν τη μεγάλη μάχη του Μονάχου θα προηγηθεί ο αγώνας της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν έχει τα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών.

Διπλό στο 1.45 παρότι ο αγώνας διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα το γεγονός πως οι Ούγγροι παίζουν στην έδρα τους να τους κάνει να παίξουν πιο επιθετικά και να βοηθήσουν στην επίτευξη του over 2.50 γκολ (1.98).

Σε match combo η νίκη της Πορτογαλίας με over 2.50 γκολ προσφέρει απόδοση 2.30.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.