Ματσάρα -Χ-ωρίς νικητή στη Δράμα

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Αυγούστου 2021

Η Δόξα Δράμας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 από τη Βέροια, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσει σε 3-3. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έβγαλε αντίδραση μετά την φιλική ήττα από την Προσοτσάνη (0-2). 

Στα του αγώνα, το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ με τον Γαβριηλίδη στο 37΄, για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Πανουργιάς να φέρει το ματς στα ίσα. Όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για δυο λεπτά, καθώς ο Πασάς-ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου-έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 69΄ η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε αέρα δυο τερμάτων χάρη στο γκολ του Μυστακίδη. 

Παρόλα αυτά, η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας στο τέλος μπόρεσε και ισοφάρισε σε 3-3 χάρη στα γκολ των Μουδούρογλου (76΄) και Ελέζι (86΄).

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης (46΄ Κολιοφούκας), Γιαννούσης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Πανουργιάς (60΄ Τάσιος), Καραγιάννης, Παπαϊωάννου (46΄ Αποστολίδης), Ελέζι, Πάβλιτς (74΄ Πετρίδης), Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μανσούρ, Πόζογλου, Πασάς. 

Έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Μουχάλης, Οικονόμου, Ντίνας, Μυστακίδης, Μπαϊντού, Χαλκιαδάκης, Οικονομίκος. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.