Ματς υπομονής στο «Ολίμπικο»

Θανάσης Κυλώνης12 Νοεμβρίου 2021

Η ήττα της Εθνικής μας από την Ισπανία σήμανε το οριστικό τέλος των ελπίδων μας για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ουσιαστικά όμως το… τρένο είχε χαθεί στα προηγούμενα παιχνίδια μας.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου φτάνουν στην κορύφωσή τους και το σημερινό πρόγραμμα στην Ευρώπη ανοίγει με το Μολδαβία-Σκωτία στις 19.00. Οι Σκωτσέζοι είναι καυτό φαβορί, ωστόσο ταξίδεψαν με σημαντικές απουσίες και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Αν γκελάρουν, τότε το βράδυ το διπλό του Ισραήλ (4.50+) στην ήδη αποκλεισμένη Αυστρία, αξίζει να παιχτεί.

Στα άλλα βραδινά παιχνίδια, το Ιταλία-Ελβετία είναι «τελικός». Ισόβαθμες είναι, με 2 γκολ καλύτερο συντελεστή τερμάτων οι Ιταλοί, αμφότερες έχουν πολλές απουσίες βασικών. Περιμένω κλειστό παιχνίδι τακτικής και αναμονής και από τις δύο πλευρές, κρατάω το Χ ημίχρονο στο 2.20, ενώ αξίζει μια ψιλή και στο Χ ημίχρονο/1 τελικό (4.30+), αφού οι Ιταλοί έχουν την έδρα (52.000 κόσμος αναμένεται στο «Ολίμπικο») και περισσότερες εναλλακτικές επιλογές για την ενδεκάδα τους.

Στα προκριματικά της Αφρικής, μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο απόψε έχουμε στο Ανγκόλα-Αίγυπτος. Ξεκάθαρη η διαφορά επιπέδου, οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στον όμιλο, η παρέα του Σαλάχ (παίζει κανονικά) πρωτοπόρος, αήττητη σχεδόν 2 χρόνια και με νίκη εξασφαλίζει από σήμερα την πρωτιά-πρόκριση. Το διπλό είχε «ανοίξει» στο 2.00 και τώρα κινείται στο 1.80. Και πάλι παίζεται…

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΝΓΚΟΛΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ 2
ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Χ ημίχρονο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.