Ματς-πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2023

Ένα από τα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια του έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ που θα υποδεχτεί σήμερα (29/11, 19:30, Cosmote Sport 7) την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League. Με νίκη θα «κλειδώσει» την παρουσία του, τουλάχιστον στα play in της διοργάνωσης.

Παράλληλα αν καταφέρει να επιβληθεί της πορτογαλικής ομάδας, ο Δικέφαλος θα παραμείνει πρώτος στον όμιλο του και θα πάει στους δύο «τελικούς» με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Γαλατασαράι που θα κρίνουν την κατάταξη των τριών ομάδων που δεν είναι καθόλου αδιάφορη ως γεγονός. Ο πρώτος περνάει απευθείας στους «16» ενώ οι άλλοι δύο θα βρεθούν στα play in. Ο 2ος με πλεονέκτημα, ο 3ος με μειονέκτημα έδρας.

Αγωνιστικά ο Φώτης Τακιανός σε σχέση με το ματς της Λισαβόνας για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει τον Άλστον και τον Σμιθ. Επιπρόσθετα και σε σύγκριση με το ματς Πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου, θα έχει διαθέσιμους τους Μπελιάουσκας και Γκίλμορ. Αμφίβολος όμως είναι ο Μαργαρίτης.

Η Μπενφίκα προέρχεται από ήττα στο πορτογαλικό ντέρμπι με τη Σπόρτιγκ ενώ στο BCL, πέραν από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έχασε με κατεβασμένα χέρια εντός από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και εκτός από τη Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.