Ματς πόλο στο «Γκούντισον Παρκ» και πρόκριση για την Έβερτον!

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Φεβρουαρίου 2021

Σ΄ ένα παιχνίδι που θύμισε περισσότερο αγώνα πόλο, η Έβερτον ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς επικράτησε 5-4 της Τότεναμ στην παράταση και τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup Αγγλίας.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σάντσεζ μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» χρειάστηκαν ένα επτάλεπτο ξέσπασμα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να φέρουν τούμπα το παιχνίδι. Αρχικά, ο Κέβιν Λιούιν ισοφάρισε σε 1-1 στο 36΄, για να έρθει δυο λεπτά μετά ο Ριτσάρλισον να γράψει το 2-1. Και στο 43΄ ο Σίγκουρτσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1, ενώ πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, τα «σπιρούνια» μείωσαν σε 3-2 με τον Λαμέλα.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο Σάντσεζ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έφερε το ματς στα ίσα. Στο 68΄ ο Ριτσάρλισον έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Έβερτον, όμως ο Χάρι Κέιν είχε απάντηση στο 83΄ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο και στο 97΄ ο Μπερνάρντ έγραψε το 5-4. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Αντσελότι να παίρνει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για την προημιτελική φάση του FA Cup Αγγλίας. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.