Μάτος: «Θα βρει καλύτερό μου ο ΠΑΟΚ, τώρα είναι ώρα να γράψει ιστορία»

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

Ο Λέο Μάτος είναι, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος δεξιός μπακ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πρόσφατα μας έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού του, παίρνοντας πτυχίο από το φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και αυτό μας έδωσε το έναυσμα για να τον αναζητήσουμε για μία συνέντευξη, καθώς έχει πολύ καιρό να μιλήσει σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο όμιλος Metromedia τον εντόπισε, μίλησε μαζί του για τις σπουδές του και τη νέα καριέρα, ως στέλεχος που κάνει στη Βάσκο Ντα Γκάμα και φυσικά για τον ΠΑΟΚ. Είχε πολλή ΠΑΟΚ η κουβέντα, θα την ακούσετε από το Metropolis 95,5 και θα την διαβάσετε όλη στο metrosport.gr. Σήμερα η «Μ» και το metrosport.gr σας δίνει μία πρόγευση.

-Είσαι ικανοποιημένος με τον νέο ρόλο σου στο ποδόσφαιρο; Σου λείπουν οι μέρες που αγωνιζόσουν; Ο ΠΑΟΚ, πάντως, σίγουρα ψάχνει να βρει έναν παίκτη σαν κι εσένα στην δεξιά πλευρά…

-«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον νέο μου ρόλο. Νιώθω πολύ σημαντικός σε όλη την διαδικασία. Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, τώρα έχω περισσότερη ενέργεια για να απολαύσω άλλα πράγματα στην ζωή μου. Το να είσαι ποδοσφαιριστής απαιτεί πολλά ψυχικά και σωματικά και όταν ήμουν εν ενεργεία παίκτης, αισθανόμουν μονίμως κουρασμένος γιατί είχα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Βέβαια, όταν έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι με την Κορίνθιανς ή την Φλαμένγκο, μου λείπει κάπως το παιχνίδι ή όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Τότε μου λείπει η αίσθηση του παιχνιδιού, αλλά δεν το μετανιώνω που σταμάτησα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την καριέρα που είχα κάνει ως παίκτης, όπως είμαι ικανοποιημένος και με τον ρόλο μου τώρα. Σχετικά με το ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει ακόμη έναν παίκτη στο δικό μου στυλ, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ένα δεξί μπακ που πετυχαίνει τόσα γκολ, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει σύντομα έναν καλύτερο δεξιό μπακ από αυτό που ήμουν εγώ».

-Έχεις καθόλου επαφές με κάποιον στον ΠΑΟΚ; Και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στην πρώην ομάδα σου και στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

-«Εχω επαφές φυσικά με τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι περίπου 3,5 χρόνια που επέστρεψα στην Βραζιλία, αλλά η σχέση που ανέπτυξα με τον σύλλογο και τους ανθρώπους μέσα σε αυτόν είναι πολύ δυνατή. Δημιουργήσαμε δεσμούς φιλίας που θα μας δένουν για όλη μας την ζωή. Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου είναι κάθε επιτυχία στο τέλος της σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να γράψουν ιστορία, αν το θέλει και ο Θεός όπως συνηθίζει να λέει και ο Ιβάν Σαββίδης. Προς τους οπαδούς αυτό που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα μου λείπουν. Μου λείπει αυτό το θερμό κοινό στην Τούμπα. Θα τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν τους παίκτες γιατί έτσι κάνουν μεγάλη διαφορά υπέρ της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.