Μάτος για Ζαμπά: «Είναι κοντά στο 100%, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός16 Οκτωβρίου 2021

Ο Λέο Μάτος ήταν καθοριστικός στο να βρει ο Λέο Ζαμπά την ευκαιρία που έψαχνε να πατήσει και πάλι στα πόδια του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Ο έμπειρος μπακ ήταν εκείνος που έφερε κοντά την Βάσκο ντα Γκάμα και τον ΠΑΟΚ και συνέβαλε τα μέγιστα να επιτευχθεί η συμφωνία δανεισμού για τον νεαρό συμπατριώτη του. 

Η Μetrosport τον εντόπισε στην Βραζιλία, του ζήτησε μία δήλωση για την σχεδόν αποφασισμένη επιστροφή του Ζαμπά στον ΠΑΟΚ και ο 35χρονος άσος απάντησε: «Περίπου ένα χρόνο πριν έκανα μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσω τον Λέο (σ.σ. Ζαμπά) να υπογράψει με την Βάσκο, κάτι που ήταν δύσκολο γιατί προερχόταν από τραυματισμό και μία ομάδα το σκέφτεται για να αποφασίσει σε τέτοια περίπτωση. 

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, κατάλαβε ότι χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής για να επανέλθει στην καλύτερη κατάσταση. Είχε στο ρόστερ του πολλούς παίκτες και δεν μπορούσε να πάρει ευκαιρίες. Μετά από μερικούς μήνες εδώ στην Βάσκο, μπορώ να πω ότι ο Λέο είναι κοντά στο 100%. 

Έπαιξε πολύ εδώ στη Βραζιλία, περίπου 30 ματς (σ.σ. με το κύπελλο έχει 35 ματς), σκόραρε (σ.σ. έχει σημειώσει τρία γκολ), νομίζω είχε την ευκαιρία να δείξει τον καλό εαυτό. Μπορεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κερδίσει τρόπαια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.