Μάτος για Αμπέλ Φερέιρα: «Δεν έχω να πω κάτι...»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2021

Το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου έπλεξε ο Λέο Μάτος σε δηλώσεις του στην Εφημερίδα των Συντακτών ενώ σχολίασε και τους άλλους τρεις προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο για κάθε έναν από τους προπονητές που ήταν στο Δικέφαλο αλλά και τον Γκαρσία για τον οποίο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, τόνισε: 

Βλάνταν Ιβιτς: Είναι πολύ καλός κόουτς, σοβαρός και δεν τα παρατά ποτέ. Του είμαι ευγνώμων γιατί μου άνοιξε την πόρτα να έρθω στον ΠΑΟΚ.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Εκανε τη διαφορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι σαν πατέρας για μένα, ξεχωριστός, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, η ψυχολογία, οι λεπτομέρειες, τεχνικές και αγωνιστικές, του είμαι επίσης ευγνώμων γιατί με βοήθησε πολύ.

Αμπέλ Φερέιρα: Δεν έχω να πω κάτι…

Πάμπλο Γκαρσία: Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Είχαμε επαφή, μιλάμε την ίδια γλώσσα και βρισκόμασταν στη Μεσημβρία που ερχόταν με την Κ19. Είναι φανταστικός τύπος, δεν δούλεψα μαζί του, αλλά μαθαίνω ότι είναι ένας πολύ καλός κόουτς, με μεγάλη προοπτική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.