«Περίμενα την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική - Δεν φουσκώνουν τα μυαλά του»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο φιλοξενήθηκε ο Νότης Ματηγάκης, υπεύθυνος των ακαδημιών στην Κρήτη, από τις οποίες προήλθε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο κ. Ματηγάκης μίλησε για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα των ανδρών από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Μεταξύ άλλων, ο Νότης Ματηγάκης δήλωσε:

Για τον Κουλιεράκη και την κλήση του στην Εθνική: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα, μεγάλης χαράς και για μας τους ανθρώπους της ακαδημίας που τον μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά και την πόλη των Χανίων. Δε θυμάμαι πόσα χρόνια πρέπει να πάμε πίσω για να θυμηθούμε εκπρόσωπο από τα Χανιά στην Εθνική».

Αν περίμενε την κλήση στην Εθνική Ανδρών: «Κι εμείς και η οικογένεια του είδαμε το παιχνίδι. Περιμέναμε τον Ντίνο για να του μιλήσουμε. Μετά θα πήγαινε στο αεροδρόμιο με κλήση για την Εθνική Ελπίδων. Τελικά κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών».

Αν είδε πρόοδο στον Κουλιεράκη: «Είναι πασιφανής η πρόοδος του Ντίνου. Είναι εμφανές πόσο έχει βελτιώσει τα σωματικά, τα πνευματικά και τα αθλητικά του στοιχεία. Είναι σημαντικό που τον πιστεύουν και έχει τη στήριξη των γύρω του. Είναι και μεγάλη τύχη που έχει δίπλα του έναν παίκτη σαν τον Ίνγκασον. Βλέποντας το παιχνίδι καταλάβαμε πόσο πολύ τον βοηθάει ο Ίνγκασον.

Τώρα πια το πιστεύουν όλοι, ο Ντίνος, οι προπονητές του. Ο Ντίνος το εισπράττει και το μεταδίδει. Σας είχα πει ότι η επόμενη κλήση του θα ήταν στην Ανδρών και περίμενα ότι θα γίνει φέτος. Είναι συνεσταλμένο παιδί, δε φουσκώνουν τα μυαλά του. Θα κάνει μικρά και σταθερά βήματα. Να έχει την υγεία του και όλα θα γίνουν».

Κλείνοντας, είπε: «Ετοιμάζουμε έναν ακόμα παίκτη για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέσεις για τις ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.