Ματηγάκης: «Ο Κουλιεράκης είναι ένα όπλο στα χέρια του ΠΑΟΚ- Νοητικά είναι πολύ μπροστά από την ηλικία του»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νότης Ματηγάκης, υπεύθυνος των ακαδημιών στην Κρήτη, στις οποίες γαλουχήθηκε ο Ντίνος Κουλιεράκης, που μετά από το εξαιρετικό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε και ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντεμπούτο του Ντίνου Κουλιεράκη με την φανέλα του ΠΑΟΚ:


«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας, είδαμε και εμείς το δικό μας παιδί να κάνει το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ, έτσι όπως το είχε ονειρευτεί. Ζούμε και εμείς το κομμάτι του ονείρου του. Είναι δικαίωση για εμάς, για τον Ντίνο που έκανε μεγάλο αγώνα αλλά και για τους ανθρώπους που είδαν το ταλέντο στον Ντίνο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπως ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Γιάννης Αβραμίδης και άλλοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αφανείς εργάτες που πρέπει να παίρνουν και αυτοί τα εύσημα».


Τι περιμένει από εδώ και στο εξής από τον πρώην παίκτη του:

«Θέλω να είναι υγιής, να παραμείνει σοβαρός και ταπεινός ,που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αλλάξει αυτό. Ποδοσφαιρικά, έχει στοιχεία με τα οποία μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνει άξιος και για την Εθνική. Πρέπει να έχει υπομονή, και να δείχνει όποτε τον χρειάζεται ο προπονητής, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα όπλο στα χέρια του».

Για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον νεαρό παίκτη:


«Στο παιχνίδι έδειξε ότι έχει χαρακτήρα έμπειρου ποδοσφαιριστή. Οι νοητικοί του παράγοντες τον κάνουν να ξεχωρίζει, είναι πολύ μπροστά νοητικά από την ηλικία του. Αυτό φάνηκε από 13 χρονών όταν άφησε την οικογένειά του στην Κρήτη και ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη μόνος του για να κυνηγήσει το όνειρό του».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.