«Στόχος του Κουλιεράκη είναι να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ - Αυτό είναι το μεγάλο του προσόν»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Ο Νότης Ματηγάκης, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Κουλιεράκη καθώς τον είχε στις ακαδημίες του στα Χανιά, μίλησε στο Metropolis 95.5.

«Ο Ντίνος μας, ξεκινώντας την πορεία του για την Θεσσαλονίκη είχαμε πει κάθε εμπόδιο σε καλό γιατί το ταξίδι του είχε αναβληθεί τρεις - τέσσερις φορές για διάφορους λόγους. Εμείς γνωρίζαμε ότι πρόκειται για σπουδαίο παιδί. Βέβαια εδώ σε εμάς δεν ήταν στόπερ, τον... κάνατε εκεί. Εδώ ήταν αρχισκόρερ. Εχει ένα μεγάλο προσόν. Την ωριμότητά του και την πειθαρχία του. Μπορούν να τον κάνουν να αφομοιώσει όλες τις οδηγίες και να προσαρμοστεί σε όλα τα κομμάτια του γηπέδου. Αυτό είναι και το κομμάτι που έχει εντυπωσιάσει τους προπονητές του στον ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εδώ στην Κρήτη... τρώμε καλά και βγαίνουμε έτσι. Στο κομμάτι των σωματικών προσόντων έχει κάνει πολύ δουλειά. Και εδώ όταν ήρθε για μερικές ημέρες διακοπών έκανε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Είναι ένα παιδί που έχει αφιερώσει την ζωή του στο πως θα βελτιωθεί για το επίπεδο της ανδρικής ομάδας. Αν ρωτάτε εμένα αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα, ποιος πατέρας θα έλεγε όχι; Τον εκτιμούν όλοι οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ. Ολοι μας λένε τα καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού, η πίεση είναι τεράστια. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα ταμπού και δεν δίνουμε την στήριξη που θα έπρεπε στους μικρούς. Κάποιοι αξίζουν μία παραπάνω ευκαιρία. Η ακαδημία μας έχει στείλει και τον Πολυτάκη στον ΠΑΟΚ και κοιτούν ακόμη ένα παιδί για να... τριτώσει το καλό.

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Ντίνος εξ' αρχής, ενώ υπήρχαν σειρήνες από ομάδες, έλεγε ότι εμένα στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Εφυγε σαν οπαδός άλλης ομάδας και πλέον έχει γίνει ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής. Εχει πεισμώσει και το έχει βάλει στόχο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.