Ματιάσεβιτς: «Θα δώσουμε μάχη για να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Νίκολα Ματιάσεβιτς, ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόφαση του να αναλάβει τα ηνία του Δικεφάλου. «Είναι τιμή μου που εργάζομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που την παρακολουθώ χρόνια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον κ. Κατσαρή. Τον κ. Δεληκώστα τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ευθύνη να πάω την ομάδα ακόμη ψηλότερα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Πήρα πληροφορίες και από τον Ντε Τρις που είχα παίκτη στην Γαλλία. Η σχέση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ήταν ένας ακόμη λόγος που ήρθα. Θέλω να περάσει γρήγορα η πανδημία για να έρθουν ξανά κοντά οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Φέτος είναι δύσκολα για πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά του χρόνου θα γίνει μεγάλη μάχη για να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Έχω συμφωνία και για την επόμενη περίοδο, δε είμαι άπειρος φέτος είναι δύσκολο για την κατάκτηση κάποιου τιτλου, γι' αυτό και συμφώνησα να μείνω και την επόμενη περίοδο». 

Για το αν υπάρξει συνεργασία με τον γιο του που εκπροσωπεί παίκτες: «Να μην μπερδεύουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια. Ο γιος μου έχει τους παίκτες, αλλά εδώ είναι κάτι διαφορετικό. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγνήτης για παίκτες ώστε να έρθουν εδώ και αν μπορεί να βοηθήσει να έρθουν, σίγουρα θα το κάνει. Θα έχουμε σίγουρα ένα προβάδισμα σαν ΠΑΟΚ, αν θέλουμε κάποιον παίκτη από τον γιο μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.