«Μάτια» του ΠΑΟΚ σε Σαν Σίρο και Αλιάνζ

Κώστας Πετρωτός09 Νοεμβρίου 2021

Με εντολή Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει γκάζι στο θέμα της Νέας Τούμπας και προχωρά σε μία σειρά ενεργειών το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος όταν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95,5, δύο στελέχη του παίρνουν αυτές τις μέρες γεύση από δύο κορυφαία ιταλικά γήπεδα, το Σαν Σίρο και το Αλιάνζ στέντιουμ.

Ο λόγος για τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ομίλου Dimera, Δημήτρη Μουτσάκη και τον υπεύθυνο γηπεδικών εγκαταστάσεων της Τούμπας, Γιάννη Δημογιάννη που από χθες μέχρι και αύριο συμμετέχουν σε συνέδριο της Ενωσης Διαχείρισης ευρωπαϊκών σταδίων και ασφάλειας. Πρόκειται για μία Ένωση στην οποία συμμετέχουν στελέχη διαφόρων ευρωπαϊκών συλλόγων, με πρόεδρο τον Τζον Μπίτι διευθυντή του Emirates και των εγκαταστάσεων της Αρσεναλ.

Η χθεσινή πρώτη μέρα περιελάμβανε ξενάγηση στο Σαν Σίρο από τους ανθρώπους της Μίλαν και στο διήμερο που ακολουθεί από σήμερα υπάρχει σεμινάριο στο Αλιάνζ Στέντιουμ της Γιουβέντους με διάφορα θέματα και ομιλητές, πλην υπευθύνων της ιταλικής ομάδας, από κορυφαίες λίγες όπως η Μπουντεσλίγκα.

Αύριο, μάλιστα, θα υπάρχει και ξενάγηση στο Αλιάνζ Στέντιουμ, ένα γήπεδο που έχει επισκεφθεί και ο Γιώργος Σαββίδης και είναι από αυτά που επηρεάζουν την σκέψη της οικογένειας Σαββίδη στα “θέλω” τους για την Νέα Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.