Μαθητευόμενος προπονητής και... κουρασμένα παλικάρια!

Γιώργος Ζαΐρης09 Ιουλίου 2020

Νομίζω ότι ελάχιστοι έπεσαν από τα σύννεφα με τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ. Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ έχει πάψει να θυμίζει ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Και είναι προφανές πως ακόμη και αν του επιστραφούν οι επτά βαθμοί από το CAS δεν δείχνει ικανός να πάρει αποτέλεσμα σε Γ. Καραϊσκάκης και ΟΑΚΑ απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. 

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκορποχώρι, θύμα ενός προπονητή που κάνει πειράματα και αλλάζει συστήματα τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Ακόμη ψάχνεται! Επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιζε απέναντι σε δέκα παίκτες στο ματς με τον ΟΦΗ και με την τριάδα στα στόπερ πίεσε (με τον ΟΦΗ όμως να τον περιμένει πίσω) ο Φερέιρα, αυτός που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ θεώρησε ότι βρήκε το... σύστημα της νίκης. 

Ελα όμως που ο Παναθηναϊκός με τους πιτσιρικάδες του έτρεχε και τα... κουρασμένα παλικάρια του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Και ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον Κουρμπέλη, τον Γιόχανσον και τον Ινσούα γιατί μπορεί να έχανε και το ματς. Οχι ότι αυτό το 0-0 δεν λογίζεται σαν ήττα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια κουρασμένη ομάδα, χωρίς πλάνο, χωρίς σφυγμό και απλά βασίζεται στις ατομικές προσπάθειες κάποιων ποδοσφαιριστών του. 

Αν υπάρχει κέρδος από το χθεσινό νέο ναυάγιο του ΠΑΟΚ; Μα φυσικα υπάρχει. Είδε το ματς ο Ρέμπε, αντιλήφθηκε πως ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον προπονητή δεν έχει μέλλον. Οπως φυσικά χρειάζεται και μεταγραφές. Το φετινό "κατόρθωμα" του ΠΑΟΚ αποτυπώνεται σε ένα πράγμα: κατάφερε να κάνει τους οπαδούς του να μην θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα. Κουράστηκαν.

 Γιατί προφανώς δεν βλέπουν αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις να είναι έτοιμοι για άμεσες αλλαγές. Δεν έγιναν όταν ΦΩΝΑΖΕ το πράγμα, θα γίνει τώρα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ; Ελπίζω το PAOK TV χθες να το είχαν ανοικτό και στο Ροστόφ. Γιατί ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης που είναι ένας ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επιχειρηματίας πρέπει να έχει αντιληφθεί πως φέτος τα λεφτά του πήγαν στα σκουπίδια. Γιατί όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Και το κακό φέτος είναι πως στον ΠΑΟΚ έχουμε μαύρο παρατεταμένο σκοτάδι. Και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.