Μαθητές Πειραματικού Θεσσαλονίκης: «Για κάθε μητέρα που κλαίει το παιδί της ζητάμε δικαιοσύνη»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησαν οι μαθητές του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου Άλκη, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Χαριλάου.

Οι μαθητές έβγαλαν τις τσάντες από τους ώμους τους και με αυτές...έγραψαν το σύνθημα «Για Κάθε Άλκη», ενώ οι ίδιοι σχημάτισαν γύρω του μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Με αφορμή αυτή την ωραία κίνηση, ο μαθητής τρίτης λυκείου του σχολείου, ονόματι Δημήτρης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Ήταν πρωτοβουλία του 15μελούς. Όλα τα παιδιά αμέσως συμφώνησαν γι΄ αυτή την κίνηση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχει γίνει το ίδιο και πέρυσι. Θέλαμε να στείλουμε μήνυμα ότι τασσόμαστε υπέρ του αθλητισμού και κατά της βίας και του χουλιγκανισμού. Είμαστε άνθρωποι και δεν γίνεται να μας χωρίζει ένα χρώμα και να χάνονται μ΄ αυτό τον τρόπο άδικα ψυχές. Σκεπτόμενοι όλοι αυτό το παιδί θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση του. Μας προκαλεί οργή, φόβο και απελπισία για το που μπορεί κάποιος να φτάσει για μία φανέλα και ένα χρώμα. Για κάθε οπαδό και μητέρα που κλαίει το παιδί της ζητάμε δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.