Ματέο Γκαρσία: Τα κιτρινόμαυρα μπαλόνια και η... κίνηση του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης10 Σεπτεμβρίου 2020

Από την Τρίτη (08/09) είχατε ενημερωθεί, μέσω της εφημερίδας Metrosport, ότι στον Αρη ουδέποτε άφησαν στο… συρτάρι την προοπτική επιστροφής του Ματέο Γκαρσία. Την επομένη οι Σέρβοι έκαναν αναφορά σε δημοσιεύματά τους πως ο Αργεντινός παραμένει στο στόχαστρο των Κιτρινόμαυρων και ότι μάλιστα οι συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Μάτεο Γκαρσία ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media την έκπληξη που του επιφύλασσε η σύντροφός του, με το διαμέρισμα να είναι διακοσμημένο με μπαλόνια χρώματος μαύρο και κίτρινο! Οπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε… viral στις συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων του Αρη, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που πρόσεξαν ότι από το παράθυρο διακρίνεται μια ορθόδοξη εκκλησία. Μένει να φανεί αν η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γκαρσία δεν αφορά μόνο τα γενέθλιά του και δη, την έκπληξη που του επιφύλασσε η σύντροφός του, αλλά συνδέεται με την προσπάθεια του Αρη για την επιστροφή του.

Την υπόθεση Ματέο Γκαρσία χειρίζεται αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μάλιστα είναι αποφασισμένος να την “παλέψει” μέχρι τέλους. Βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ερυθρό Αστέρα, πολύ περισσότερο δε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι σε “κόντρα” πλέον με την ομάδα του. Για την ώρα ουσιαστική εξέλιξη δεν παρατηρείται, ωστόσο είναι πιθανό εντός του τρέχοντος μήνα να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα και το τι ακριβώς θα ισχύσει με την περίπτωση του Ματέο και τον Ερυθρό. Ο Αρης πάντως περιμένει… στη γωνία και είναι έτοιμος να κάνει την τελική του κίνηση.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.